Pirrar i fingrarna | En titt in i min vardag
senada

En titt in i min vardag

Annons

Pirrar i fingrarna

 

Ooh kan verkligen inte motstå att lägga ipp en bild men är så nöjd med bara början. Lampfoten har jag haft i förådet i 2 månader eller 2 hade jag men den ena var trasig men tack och lov så kunde jag kontakta återförsäljaren och reklamera den då jag ännu inte hade tagit fram dom.

Kammarljusstken är jag nöjd med lite extra då jag råka hitta kronljus i guld på Maxi när jag handla här om kvällen.

Så jag smygstarta lite med gulddetaljerna i sovrummet har en spegel som ligger och väntar under sängen då jag inte är säker på var den ska hänga om jag ska ha den snett mellan huvudgaveln ovh nattduksbordet eller om jag hänger upp den på en lite mindre vägg återstår att se. Har insett jg jag är en tänka efter förmycket person då jag går och känner efter allt för länge. Ibland är väl det bra men inte alla gånger. Hade ibland velat bara vara snabbare i beslit hade  underlättat min vardag.

Ne nu säger jag god natt och jag hoppas ni haft en minst lika underbar fredag som jag.

Supernöjd med lampan och de smygande gulddetaljerna som smyger sig in
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
senada

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats