En lång dag | En titt in i min vardag
senada

En titt in i min vardag

Annons

En lång dag

Natten till idag var mindre rolig lilleman vakna 02.30 och det var näsan som bråka så somna om var inget val. Så vi två gick ut till vardagsrummet och där starta vår långa dag. Kvällen innan hade B svårt att somna så det blev en sen kväll och för få timmars sömn. När A väl gav med sig att somna vakna B 07.30 men tjata att han var trött och det märktes väl så han kröp upp till oss i soffan innan vi la oss i sängen för att mysa. Jag valde att maila förskolan och sa att B inte skulle närvara idag.

Här hemma var det full fart med städ och tvätt redan vid 08.30 och vi hade en lite senare frukost. När alla måsten var gjorde gick vi ner till mormor och morfar och tog en fika. Allt gick superfint fram till dess att jag ser att B somnat och gråten sitter i halsen då jag vet att hans natt är förstörd. Får knappt upp honom efter 30 min.

När vi kom hem blev det kvällsmat lagom 18.00. Sen kom det efterlängtade kaffet med Amer. B satt och målade sin robot arm (kartong som jag vek till en cylinder). Så nu får den stå och torka under natten innan den används imorgon. Då får vi se vart hans fantasi tar han.

Men här sitter jag med mitt kvälls te och B sitter brevid och upprepar sig att han är inte trött minsann….underbart!! Här ska det lekas ett tag till innan vi plockar undan de 511 leksakbilar som för tillfället är helt utspridda över golvet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
senada

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats